Sistemues

Pozicioni: Sistemues
Departamenti: Operacional
Vendodhja: Tiranë
Përmbledhja e Pozicionit: Roli i sistemuesit është të pranojë dhe të sigurojë prezencën dhe vendosjen e rregullt të produkteve sipas procedurave të kompanisë; Punon drejtpërdrejtë me kolegët e tij/saj në skuadër.
Lexoni njoftimin e plotë