NIS SHORTEU MË I MADH NE SPAR- “TI JE SPAR”

SPAR është gjithmonë zgjedhja jonë e parë kur vjen puna tek ushqimet plot shije dhe të veçanta, tek produktet shtëpiake, tek cilësia e jetës dhe tek shëndeti i familjes sonë!

29 Tetor 2020 - 31 Janar 2021, të gjithë zgjidhni të blini në Spar sepse do të shpallen plot 5000 fitues, çdo ditë fitues nga çdo dyqan. Është fare e lehtë pjesmarrja: Zgjidh të blesh 1 produkt nga 51 brandet partnere në këtë shorte dhe përdore kartën HAPPY. Menjëherë ti mund të mësosh nëse je fitues, dhe menjëherë përfiton FALAS blerjen e çastit.

29 Tetor 2020 - 31 Janar 2021, të gjithë zgjidhni të blini në Spar sepse do të shpallen plot 5000 fitues, çdo ditë fitues nga çdo dyqan. Është fare e lehtë pjesmarrja: Zgjidh të blesh 1 produkt nga 51 brandet partnere në këtë shorte dhe përdore kartën HAPPY. Menjëherë ti mund të mësosh nëse je fitues, dhe menjëherë përfiton FALAS blerjen e çastit.