DORMEO -50% MË LIRË

Ekskluzivisht në SPAR & INTERSPAR
Skema e besnikërisë me Dormeo ka nisur, Spar Albania ka prioritet trajtimin sa më të mire të klientëve besnik. Cdo klient që blen në Spar mbi 500 lekë pajiset me pulla që e bëjnë të përfitojë 50% ulje në blerjen e produkteve të linjës Primavera (jorgan&jastëk) nga Dormeo.
Kjo fushatë është ekskluzive vetëm për rrjetin SPAR. Mbledhja e pullave në të gjitha dyqanet Spar dhe Interspar është e vlefshme deri më 31.12.2018.


Si mund ti mbidhni pullat?
Kur ju bëni një blerje mbi vlerën 500 lekë në Spar dhe Interspar, ju merrni pulla ngjitëse të cilat duhet ti ngjitni në pjesën e posacme. Mblidhni numrin e përcaktuar të pullave dhe kur të blini produktin Dormeo dorëzoni kuponin e plotësuar për të përftuar 50% ulje. Nje kupon mund të përmbajë pulla ngjitëse vetëm për një produkt dhe ka vlefshmëri deri më 31.12.2018.