Konkursi “Një Det Me Dhurata”

Nga data 1-26 Gusht nis konkursi I SPAR Albania me partner Zyrtar Unilever.  Blini sa më shumë produkte nga brandet pjesëmarrëse në këtë konkurs:  Dove, Cif, Savo, Ultrex, Skip, Axe, Klinex, Aim, Coccolino, si dhe përdorni kartën tuaj HAPPY për tu bërë një nga fituesit e 50 super çmimeve.