SHORTEU I MADH

Zbulo më shumë

Me datë 23 Gusht nis Shorteu “I PARI I KLASËS ME SPAR” në marketet Spar dhe Interspar në Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Vlorë*, i cili do të përfundojë në 13 Shtator.

Klientët mund të bëhen pjesë e Shorteut duke bërë një blerje me vlerë minimale 1.000 lekë të reja, si dhe duke përzgjedhur produkte të ndryshme dhe të paktën një nga produktet e brandit të partnerit zyrtar, BIC.   

Në datë 17 Shtator 2021 do të bëhet përzgjedhja rastësore e kuponit fitues në orën 17:30 në Interspar tek qendra tregëtare TEG (Tirana East Gate), ku fituesi do të përfitojë:  1 iPhone 12,  1 iPad 8, 1 Apple Watch 6 dhe Apple Airpods.


Rregullorja

 1. Shorteu do të fillojë në datën 23.08.2021 dhe do të përfundojë në datën 13.09.2021.
 1. Në Shorte kanë të drejtë të marrin pjesë të gjithë klientët mbi moshën 18 vjeç, përjashtohen punonjësit dhe përfaqesuesit e dyqaneve të Spar Albania.
 1. Për të marrë pjesë në Shorte, pjesëmarrësit duhet të shkruajnë të dhënat e tyre personale (EMER, MBIEMER, NR TELEFONI) në pjesën e dedikuar të faturës e cila gjenerohet automatikisht nga sistemi nëse janë plotësuar të gjitha kushtet.
 1. Kuponat do të mblidhen në kutitë e Shorteut të cilat do të jenë prezente në çdo pikë të rrjetit të supermarketeve dhe Hipermarketeve Interspar.
 1. Çmimi I madh që do të jepet në këtë Shorte do të jetë një set dhuratë, i cili do të përmbajë:1 Iphone 12, 1 palë kufje Air Pods, 1 Apple watch dhe1 Ipad.
 1. Shorteu dhe shpallja e fituesve do të zhvillohen me datë 17.09.2021 në Interspar TEG, ku do të bëhet përzgjedhja rastësore e kuponit fitues të çmimit vënë në dispozicion nga Spar.
 1. Ky Shorte do të organizohet në përputhje me këto Rregulla. Pjesëmarrësi duhet të jetë në përputhje me këto Rregulla, dhe do të konsiderohet se ka pranuar dhe kuptuar Rregullat e pjesëmarrjes në lojë. Kushtet e kësaj loje promocionale , siç është përcaktuar në këto rregulla, nuk janë subjekt i ndryshimit ose kundërshtimit nga pjesëmarrësi në shorte

Dyqanet Spar që bëjnë pjesë në Shorte janë:

  1.Spar pranë Komunës së Parisit Tiranë (M1)

  2.Blue Star Durrës(M2)

  3.Ish Samsungu Tiranë (M4)

  4.Selvia Tiranë (M7)

  5.Condor Center Tiranë (M12)

  6.Rruga “Ismail Qemali” Pranë TVSH, Tiranë (M14)

  7.Muhamed Deliu, Fresku Tiranë (M20)

  8.Pazari I Ri Tiranë (M24)

  9.Perlat Rexhepi Tiranë (M25)

  10.Rruga Qemal Stafa, Pallati F.Shushica, Kati 1, Tiranë (M26)

  11.Dervish Hima, Ambasador 3 Tiranë (M27)

  12.Rruga Hasan Kushta,Vlorë (M29)

  13.Nikolla Jorga Nd 7 Hyrja 2, Tiranë (M30)

  14.Panajot Pano, Yzberisht (M31)

  15.Taulantia Durrës (M32)

  16.Sami Frashëri, Tirane (afer Turbinës) (M33)

  17.Kongresi I Lushjnes, Pall. A&EM (M34)

  18.Muhamet Deliu, pranë restorant Freskut Tiranë (M35)

  19.Bulevardi Kasharit, tek pallatet e Iranianeve (M36)

  20.Memo Meto, pranë ish Restorant Durrësi (M37)

  21.3 Dëshmorët, pranë fushave të kalcetos, Yzberisht (M38)

  22.Budi, Sheshi Demokracia, Qytetit Studenti (ish Menca Shtetrore) (M39)

  23.Rruga Todi Shkurti, pranë Tregut Elektrik (M40)

  24.Bulevardi Bajram Curri, pranë Brrylit (M41)

  25.Rruga Skenderbeu, Kamëz (M42)

  26.Orti City Elbasan

  27.Lef Nosi Elbasan

  28.Interspar TEG

  29.Interspar QTU

  30.Rruga Qemal Stafa Golem, Kavajë (M43)

  31.Rruga “Hysen Kertusha”, Durrës (M44)