Zbulo më shumë

Me datë 23 Gusht nis Shorteu “I PARI I KLASËS ME SPAR” në marketet Spar dhe Interspar në Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Vlorë*, i cili do të përfundojë në 13 Shtator.

Klientët mund të bëhen pjesë e Shorteut duke bërë një blerje me vlerë minimale 1.000 lekë të reja, si dhe duke përzgjedhur produkte të ndryshme dhe të paktën një nga produktet e brandit të partnerit zyrtar, BIC.   

Në datë 17 Shtator 2021 do të bëhet përzgjedhja rastësore e kuponit fitues në orën 17:30 në Interspar tek qendra tregëtare TEG (Tirana East Gate), ku fituesi do të përfitojë:  1 iPhone 12,  1 iPad 8, 1 Apple Watch 6 dhe Apple Airpods.