Rregullorja

 1. Shorteu do të fillojë në datën 1.06.2021 dhe do të përfundojë në datën 30.06.2021.
 1. Në Shorte kanë të drejtë të marrin pjesë të gjithë klientët mbi moshën 18 vjeç, përjashtohen punonjësit dhe përfaqesuesit e dyqaneve të Spar Albania.
 1. Për të marrë pjesë në Shorte, pjesëmarrësit duhet të shkruajnë të dhënat e tyre personale (EMER, MBIEMER, NR TELEFONI) në pjesën e dedikuar të faturës e cila gjenerohet automatikisht nga sistemi nëse janë plotësuar të gjitha kushtet.
 1. Kuponat do të mblidhen në kutitë e Shorteut të cilat do të jenë prezente në çdo pikë të rrjetit të supermarketeve dhe Hipermarketeve Interspar.
 1. Çmimi I madh që do të jepet në këtë Shorte do të jetë 5 Televizorë SAMSUNG 55”.
 1. Shorteu dhe shpallja e fituesve do të zhvillohen me datë 07.2021 në Interspar TEG, ku do të bëhet përzgjedhja rastësore e 5 kuponave fitues të çmimeve vënë në dispozicion nga Spar.
 1. Pjesëmarrja në Shorte konsiderohet si pranim automatik nga pjesëmarrësit, i rregullave të përcaktuara si dhe miratimin për trajnimin e të dhënave dhe numrit të telefonit për njoftime të ndryshme, në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”.

8*. Dyqanet Spar që bëjnë pjesë në Shorte janë:

  1.Spar pranë Komunës së Parisit Tiranë (M1)

  2.Blue Star Durrës (M2)

  3.Ish Samsungu Tiranë (M4)

  4.Selvia Tiranë (M7)

  5.Condor Center Tiranë (M12)

  6.Rruga “Ismail Qemali” Pranë TVSH, Tiranë (M14)

  7.Muhamed Deliu, Fresku Tiranë (M20)

  8.Pazari I Ri Tiranë (M24)

  9.Perlat Rexhepi Tiranë (M25)

  10.Rruga Qemal Stafa, Pallati F.Shushica, Kati 1, Tiranë (M26)

  11.Dervish Hima, Ambasador 3 Tiranë (M27)

  12.Rruga Hasan Kushta,Vlorë (M29)

  13.Nikolla Jorga Nd 7 Hyrja 2, Tiranë (M30)

  14.Panajot Pano, Yzberisht (M31)

  15.Taulantia Durrës (M32)

  16.Sami Frashëri, Tirane (afer Turbinës) (M33)

  17.Kongresi I Lushjnes, Pall. A&EM (M34)

  18.Muhamet Deliu, pranë restorant Freskut Tiranë (M35)

  19.Bulevardi Kasharit, tek pallatet e Iranianeve (M36)

  20.Memo Meto, pranë ish Restorant Durrësi (M37)

  21.3 Dëshmorët, pranë fushave të kalcetos, Yzberisht (M38)

  22.Budi, Sheshi Demokracia, Qytetit Studenti (ish Menca Shtetrore) (M39)

  23.Rruga Todi Shkurti, pranë Tregut Elektrik (M40)

  24.Bulevardi Bajram Curri, pranë Brrylit (M41)

  25.Rruga Skenderbeu, Kamëz (M42)

  26.Orti City Elbasan

  27.Lef Nosi Elbasan

  28.Interspar TEG

  29.Interspar QTU

  30.Rruga Qemal Stafa Golem, Kavajë (M43)