Fituesit e konkursit së SPAR dhe Unliever

Fituesit e konkursit së SPAR dhe Unliever, të cilët kanë bërë më shumë blerje nga data 1- 26 Gusht, të brandeve: Dove, Cif, Klinex, Savo, Aim, Axe, Skip, Coccolino dhe Ultrex do të bëhen fitues të çmimeve:

🔺 1 Iphone 13 PRO
🔺 1 Sony Ps5 + 3 lojëra
🔺 4 Xiaomi Mi Band 6
🔺 8 Pjastra Qeramike
🔺 11 Tharse Flokësh
🔺 25 Detergjente SKIP

Mëposhtë do të gjeni edhe përdotuesit e HAPPY Card të cilët kanë bërë më shumë blerje nga brandet e lartë-përmendura:

No

Card Number

 Quantity  

 Amount

First Name

Last Name

Cmimet

1

91*********50

                          10

                14,750

Ilir

Myftari

Iphone 13

2

92*********44

                             7

                  7,884

Artan

Manushi

PS5

3

92*********97

                             6

                  7,054

Enkelejda

Baci

Xiaomi

4

92*********31

                          10

                  6,990

Natasha

Lasku

Xiaomi

5

92*********31

                             8

                  6,312

Alma

Kiyan

Xiaomi

6

92*********26

                             5

                  6,115

Guljan

Abili

Xiaomi

7

91*********92

                             5

                  5,935

Silvana

Xhelili

Pjaster qeramike

8

92*********47

                             5

                  5,775

Lumturi

Lamaj

Pjaster qeramike

9

91*********74

                          25

                  5,685

Teuta

Minga

Pjaster qeramike

10

93*********34

                             8

                  5,570

Kumrie

Zogu

Pjaster qeramike

11

92*********12

                             6

                  5,534

Ramazan

Dervishi

Pjaster qeramike

12

93*********82

                             3

                  4,717

Alma

Dyrmyshi

Pjaster qeramike

13

93*********51

                          10

                  4,652

Amarilda

Tufa

Pjaster qeramike

14

92*********61

                             3

                  4,637

Ilah

Visha

Pjaster qeramike

15

92*********78

                             3

                  4,537

Brunilda

Kokoneshi

Tharese flokesh

16

92*********96

                             8

                  4,496

Vala

Bukaci

Tharese flokesh

17

92*********03

                             7

                  4,363

Mimoza

Lupi

Tharese flokesh

18

91*********72

                             5

                  4,326

Etleva

Muca

Tharese flokesh

19

92*********13

                             4

                  4,278

Eduard

Tato

Tharese flokesh

20

92*********87

                             4

                  4,218

Vjola

Veizaj

Tharese flokesh

21

91*********63

                             3

                  4,197

Rafaela

Islamaj

Tharese flokesh

22

92*********41

                             5

                  4,115

Blerta

Hoxha

Tharese flokesh

23

91*********37

                             3

                  4,017

Eengjellushe

Muca

Tharese flokesh

24

91*********64

                             6

                  3,954

Arjan

Rusta

Tharese flokesh

25

91*********28

                             9

                  3,921

Hyrjeta

Mema

Tharese flokesh

26

91*********32

                          16

                  3,752

Arbjola

Pjetri

SET Skip

27

91*********44

                             7

                  3,734

Behie

Aliaj

SET Skip

28

92*********83

                             4

                  3,598

Tatjana

Muco

SET Skip

29

92*********01

                             5

                  3,575

Qerim

Hysa

SET Skip

30

91*********84

                          12

                  3,498

Luljeta

Gega

SET Skip

31

91*********66

                             2

                  3,478

Regina

Sala

SET Skip

32

91*********41

                             2

                  3,478

Ariana

Topalli

SET Skip

33

91*********46

                             2

                  3,478

Nezmije

Merko

SET Skip

34

92*********32

                             2

                  3,478

Kudret

Hysa

SET Skip

35

92*********90

                             2

                  3,478

Ermonela

Banushi

SET Skip

36

91*********79

                             2

                  3,438

Vjollca

Bilibashi

SET Skip

37

92*********46

                             2

                  3,438

Ildo

Marku

SET Skip

38

92*********31

                             2

                  3,438

Julian

Grori

SET Skip

39

92*********62

                             2

                  3,438

Vilma

Zaimi

SET Skip

40

91*********13

                             6

                  3,424

Luljeta

Ndoja

SET Skip

41

92*********94

                             3

                  3,417

Esmeralda

Kola

SET Skip

42

91*********86

                             6

                  3,414

Liza

Lleshi

SET Skip

43

91*********10

                             2

                  3,398

Hasan

Fero

SET Skip

44

92*********82

                             2

                  3,398

Osman

Maloku

SET Skip

45

92*********82

                             6

                  3,380

Gjergji

Jaicari

SET Skip

46

92*********17

                             3

                  3,377

Armarid

Llabani

SET Skip

47

91*********96

                             6

                  3,322

Anxhela

Gega

SET Skip

48

92*********36

                             8

                  3,298

Adelina

Lleshi

SET Skip

49

92*********89

                             3

                  3,298

Anton

Samarxhiu

SET Skip

50

91*********64

                             4

                  3,276

Merita

Kurti

SET Skip