Spar katalog

Katalogu 14-30 Qershor Katalogu 01-12 Qershor Katalogu i Lodrave 22 maj - 1 Qershor
Katalogu 22-31 Maj Katalogu 13 - 21 Maj Katalogu 2-12 Maj
Katalogu 22 Prill-1 Maj 8-21 prill 29-7-prill2024
16-28 Mars 1-15 mars Katalogu i Ofertave 17-28 Shkurt
Katalogu Bli me Zemer Katalogu i Ofertave 8-21 Janar Super Ofertat Super Kursime
Katalogu i Lodrave 11-31 Dhjetor Katalog Fundvitit Super Oferta 12-21 Dhjetor
Festa të ëmbla 2023 Katalogu i vererave  1 - 31 Dhjetor Katalogu i Ofertave 1-11 Dhjetor
Katalogu Bli Shqip Katalogu i Vererave 1-30 Nentor Katalogu 13-23 Nëntor
Katalogu 1-12 Nentor Katalogu Ulje Te Frikshme Katalogu 100 Lekë
Katalogu 30 Shtator - 11 Tetor Katalogu 18-27 Shtator Behu i Zgjuar
Katalogu i birrave 15 Gusht Ofertat Nuk Shkojne Me Pushime Katalogu-1-13 Gusht
Katalog Birre Katalogu 12-31 Korrik Katalogu 26 Qershor - 11 korrik
Katalogu 22-31 Maj Katalogu 1-11 Qershor Katalogu 12-25 Qershor
Katalogu Lodrat 22 Maj-02 Qershor Gëzuar Bajramin 2023 Katalogu Web 1-12 Maj
Katalogu i ofertave 7-18 Prill Katalogu i oferave 25 Mars-6 Prill Katalogu i super ofertave
Katalogu i ofertave 1-12 Mars Katalogu i ofertave 1-12 Shkurt Katalogu i ofertave 17-28 Shkurt
Katalogu i ofertave 21-31 Janar Katalogu i ofertave 7-19 Janar Katalogu 22 Dhjetor - 6Janar
Katalogu-i-lodrave-31-dhjetor Festa të Ëmbla katalogu i rrjetit12-21 Dhjetor
Katalou i vererave 31 dhjetor Katalogu  23-30 Nentor Katalogu i Rrjetit 12-22 Nentor
Katalog Vererash Katalogu i Rrjetit 1-11 Nentor Katalogu 22-31 Tetor 2022
Katalogu 11-21 Tetor Katalogu 6 Vjetori Katalogu 5-18 Shtator
Katalogu Web Spar 13-25 Gusht KATALOG 27 GUSHT - 4 SHTATOR Katalogu i Birrave
Katalogu 1-11 Gusht Katalogu Spar 20-31korrik Katalogu Bajram
Katalogu 22 Qershor - 6 Korrik Katalogu 11-21 Qershor Katalogu Ofertat Therrasin
Katalogu Kampionesh 13-26 Maj Katalogu i Bajramit Katalogu Gezuar Pashket, 16-28 Prill
Katalogu Protagonistet e Kursimit Katalogu 4 - 14 Prill Katalogu 12-24 Mars
Katalogu Shorteu 1-11 Mars Katalogu i Rrjetit 16-27 Shkurt Katalogu i Rrjetit 1-14shkurt
Katalogu I Rrjetit, 20-31 Janar Katalogu 7-19 Janar Katalogu i vitit te ri
Katalogu i Panetoneve 2021 Katalogu  Kantina e Verërave 06-31 DHJETOR Katalogu Rrjetit  13-21Dhjetor
Katalogu 1-12 Dhjetor Katalogu i Rrjetit 15-30 NENTOR Katalogu i Rrjetit 6-14 nëntor
Kantina e Verërave 1-30 Nëntor Katalogu 25 Tetor-5 Nentor HALLOWEEN Katalog rrjeti 12-24 Tetor
Katalogu i Rrjetit 5 VJETORI katalogu rrjetit katalogu i ofertave 23gusht-5shtator
Katalogu “ZILJA E PARE BIE NE SPAR” deri ne 22 Gusht Katalogu ‘’CDO QINDARKE VLEN ME SHUME TEK NE’’ deri ne  22 Gusht  Kantina  e Birrave ne Spar
27 korrik  5 gusht 2021 katalogu 17-25 korrik Kantina e birrave SPAR
1-11 Korrik 2021 Katalogu 19-28 Qershor 1-11 qershor 2021
10-20 Maj 2021 30prill-9maj 16-25 prill 2021
2-11 prill 2021 19-28 Mars 2021 4-16 Mars 2021
19-28 shkurt 2021 5 14 shkurt 2021 22 31 janar 2021
15 21 janar 2021 janar 2021 21-31-dhjetor 2020
Panetone dhe Shporta Panetone dhe Shporta Panetone dhe Shporta
11-20 Dhjetor 2020 1-10 Dhjetor 2020 24-30-nentor-2020
17-23-nentor-2020 12-15 Nentor 2020 31 tetor - 15 nentor 2020
16-30 Tetor 2020 2-14 tetor 2020 15-30 shtator 2020
1-13 shtator 2020 17 – 31 gusht 2020 1 16 gusht 2020
15 - 31 korrik 2020 30 Qershor - 13 Korrik 15-28-qershor-2020
1-14-qershor-2020 18-31-maj-2020 4-17 maj 2020
23 prill - 3 maj 2020 10-20 prill 2020 Porosi online
3-16 Mars 2020 interspar 3 – 16 Mars 2020 21 Shkurt dhe 1 Mars 2020
interspar 12 – 29 shkurt 1-10 Shkurt
21 - 31 janar 2020 7-19 janar 2020 21 - 31 Dhjetor 2019
11 - 22 Dhjetor 1-10 Dhjetor 15 - 30 Nëntor
1-13 nëntor 16-31 Tetor 1-14 Tetor
2-16 shtator 2019 18-29 shtator 15 gusht - 1 shtator
1 - 13 gusht 17 – 31 korrik 2-15 korrik
21-30 qershor 10 – 20 Qershor 1 – 9 qershor
20-31maj 10-19 maj Katalogu 1-9 Maj
19-30 Prill 10-18 Prill Katalogu 1-9 prill
25 mars-21 prill 18 mars – 31 mars 15-17 mars
Katalog 4 Mars - 14 Mars Katalog 22 shkurt - 3 mars Spar Katalog shkurt
Katalogu 1-10 shkurt Katalog 22 janar katalog janar
Katalogu i fundviti Katalogu i Panetoneve New Book December
New Book november Katalogu i dhuratave nentor Katalog
Flyer63 Flyer62 Flyer61
Flyer60 Flyer59 Flyer58
Flyer57 Flyer 56 Flyer 55
Flyer 54 Flyer 53 Flyer 52
Flyer51 Flyer 50 Flyer49
Flyer 47 Flyer 46 Katalogu Spar Durrës
Flyer 45 Flyer 44 Flyer 43
Flyer 42 Flyer 41 Flyer40
Flyer39 Flyer38 Flyer 37
Flyer 36 Flyer 35 Flyer34
Flyer 33 Flyer 32 Flyer 31
Flyer 2  ne 1 Oferta te dedikuar per hapjen e re prane Shkolles se Bashkuar. Flyer 30
Flyer 29 Festojmë një vit së bashku Flyer 27
Flyer 26 Flyer 25 Flyer24
Flyer 23 Flyer 22 Flyer 21
Flyer 20 Flyer 19 Flyer 18
Flyer 17 Flyer 16 Flyer 14
Flyer 15 Flyer 13 Flyer 12
Flyer 11 Flyer Interspar II Flyer1 SPAR
Flyer7 Flyer6 Flyer5
Flyer 4