Dërgo një foto me Akullore Rodeo (Kri Kri) dhe fito një GO PRO

Në këto ditë të nxehta vere, ajo që mund t’ju freskojë maksimalisht është një akullore Kri Kri. Mund të freskoheni dhe mund bëheni fitues I një Go – Pro, kështu kujtimet e verës do të jenë më të bukura. Nga data 15 Korrik deri në datën 31 korrik, në Facebookun e Spar Albania do zhvillohet një konkurs, ku pjesëmarrës janë të gjithë akulloredashësit.

Lexo më shumë