SHORTE & KONKURSE

BACK TO SCHOOL!

Me datë 27 Gusht 2022 nis Shorteu “Back to School!” në marketet dhe hipermarketet SPAR, i cili do të përfundojë në datë 18 Shtator 2022.

Klientët mund të bëhen pjesë e Shorteut duke bërë një blerje me vlerë mbi 1.000 lekë të reja, si dhe duke përzgjedhur të paktën një nga produktet e brandeve pjesëmarrëse në Shorte: Bic Kancelari, Deli kancelari, Double A (Leter dhe kancelari) dhe OralB Power Kid.

Në datë 25 Shtator 2022 do të bëhet përzgjedhja rastësore e kuponave fitues pranë ambjenteve të Interspar TEG.Dhuratat

Në Shorte do të jepen 15 çmime: 1 iPhone 13 Pro Max 256GB Blue, 3 Laptop ASUS X515EA-EJ312, 11 Kindle Paperwhite, 6”, 10th Gen- 8GB – Black – WiFi detajet e të cilave gjenden më poshtë:

Rregullorja

  1. Shorteu do të fillojë në datën 27.08.2022 dhe do të përfundojë në datën 18.09.2022.
  2. Në Shorte kanë të drejtë të marrin pjesë të gjithë klientët mbi moshën 18 vjeç, përjashtohen punonjësit dhe përfaqesuesit e dyqaneve të Spar Albania.
  3. Për të marrë pjesë në Shorte, pjesëmarrësit duhet të shkruajnë të dhënat e tyre personale (EMER, MBIEMER, NR TELEFONI) në pjesën e dedikuar te kuponit me të cilin kanë kryer blerje mbi vlerën minimale prej 1.000 lekësh, duke përzgjedhur një nga produktet e brandeve pjesëmarrëse në Shorte.
  4. Kuponat do të mblidhen në kutitë e Shorteut të cilat do të jenë prezente në çdo pikë të rrjetit të marketeve dhe hipermarketeve SPAR.
  1. Çmimet që do të jepen në këtë Shorte do të jenë 15: 1 iPhone 13 Pro Max 256GB Blue, 3 Laptop ASUS X515EA-EJ312, 11 Kindle Paperwhite, 6”, 10th Gen- 8GB – Black – WiFi.
  2. Shorteu dhe shpallja e fituesve do të zhvillohen me datë 25.09.2022 tek emisioni në Interspar TEG, ku do të bëhet përzgjedhja rastësore e kuponave fitues të çmimeve vënë në dispozicion nga SPAR.
  3. Pjesëmarrja në Shorte konsiderohet si pranim automatik nga pjesëmarrësit, i rregullave të përcaktuara si dhe miratimin për trajnimin e të dhënave dhe numrit të telefonit për njoftime të ndryshme, në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”.

Marketet SPAR dhe INTERSPAR që bëjnë pjesë në Shorte janë:

1.Spar prane Komunes se Parisit Tirane (M1)

2.Ish Samsungu Tirane (M4)

3.Selvia Tirane (M7)

4.Condor Center Tirane (M12)

5.Muhamed Deliu, Fresku Tirane (M20)

6.Pazari I Ri Tirane(M24)

7.Perlat Rexhepi Tirane(M25)

8.Rruga Qemal Stafa, Pallati F.Shushica, Kati 1, Tirane (M26)

9.Dervish Hima, Ambasador 3 Tirane(M27)

10.Rruga Hasan Kushta,Vlore (M29)

11.Rr.Nikolla Jorga Nd 7 Hyrja 2, Tirane (M30)

12.Rr. Panajot Pano, Yzberisht (M31)

13.Rr. Taulantia Durres (M32)

14.Rr. Sami Frasheri, Tirane (afer Turbines)(M33)

15.Rr. Kongresi I Lushjnes, Pall. A&EM (M34)

16.Rr. Muhamet Deliu, prane restorant Freskut Tirane (M35)

17.Bulevardi Kasharit, tek pallatet e Iranianeve (M36)

18.Rr. Memo Meto, prane ish Restorant Durresi (M37)

19.Rr. 3 Deshmoret, prane fushave te kalcetos, Yzberisht(M38)

20.Rr. Budi, Sheshi Demokracia, Qytetit Studenti (ish Menca Shtetrore)(M39)

21.Rruga Todi Shkurti, Prane Tregut Elektrik (M40)

22.Bulevardi Bajram Curri (M41)

23.Rruga Skenderbeu, prane qendres Info Point kamez

24.Rruga Qemal Stafa Golem

25.Prane Stadiumit Niko Dovani Durres

26.Rrruga Don Bosko

27.Orti City Elbasan

28.Lef Nosi Elbasan

29.Elbasan 3, Sheshi Gurabardh

30.Interspar TEG

31.Interspar QTU

32 Shetitorja Indrit Cara, Kavajë