Spar katalog

Katalogu i Lodrave 22 maj - 1 Qershor Katalogu 22-31 Maj Katalogu 2-12 Maj
Katalogu 22 Prill-1 Maj 8-21 prill 16-28 Mars
29-7-prill2024 1-15 mars Katalogu i Ofertave 17-28 Shkurt
Katalogu Bli me Zemer Katalogu i Ofertave 8-21 Janar Super Ofertat Super Kursime
Katalogu i Lodrave 11-31 Dhjetor Katalog Fundvitit Super Oferta 12-21 Dhjetor
Festa të ëmbla 2023 Katalogu i vererave  1 - 31 Dhjetor Katalogu i Ofertave 1-11 Dhjetor
Katalogu Bli Shqip Katalogu i Vererave 1-30 Nentor Katalogu 13-23 Nëntor
Katalogu 1-12 Nentor Katalogu Ulje Te Frikshme Katalogu 100 Lekë
Katalogu 30 Shtator - 11 Tetor Katalogu 18-27 Shtator Behu i Zgjuar
Katalogu i birrave 15 Gusht Ofertat Nuk Shkojne Me Pushime Katalogu-1-13 Gusht
Katalog Birre Katalogu 12-31 Korrik Katalogu 26 Qershor - 11 korrik
Katalogu 22-31 Maj Katalogu 1-11 Qershor Katalogu 12-25 Qershor
Katalogu Lodrat 22 Maj-02 Qershor Katalogu 13 - 21 Maj Gëzuar Bajramin 2023
Katalogu Web 1-12 Maj Katalogu i ofertave 7-18 Prill Katalogu i oferave 25 Mars-6 Prill
Katalogu i super ofertave Katalogu i ofertave 1-12 Mars Katalogu i ofertave 1-12 Shkurt
Katalogu i ofertave 17-28 Shkurt Katalogu i ofertave 21-31 Janar Katalogu i ofertave 7-19 Janar
Katalogu 22 Dhjetor - 6Janar Katalogu-i-lodrave-31-dhjetor Festa të Ëmbla
katalogu i rrjetit12-21 Dhjetor Katalou i vererave 31 dhjetor Katalogu  23-30 Nentor
Katalogu i Rrjetit 12-22 Nentor Katalog Vererash Katalogu i Rrjetit 1-11 Nentor
Katalogu 22-31 Tetor 2022 Katalogu 11-21 Tetor Katalogu 6 Vjetori
Katalogu 5-18 Shtator Katalogu Web Spar 13-25 Gusht KATALOG 27 GUSHT - 4 SHTATOR
Katalogu i Birrave Katalogu 1-11 Gusht Katalogu Spar 20-31korrik
Katalogu Bajram Katalogu 22 Qershor - 6 Korrik Katalogu 11-21 Qershor
Katalogu Ofertat Therrasin Katalogu Kampionesh 13-26 Maj Katalogu i Bajramit
Katalogu Gezuar Pashket, 16-28 Prill Katalogu Protagonistet e Kursimit Katalogu 4 - 14 Prill
Katalogu 12-24 Mars Katalogu Shorteu 1-11 Mars Katalogu i Rrjetit 16-27 Shkurt
Katalogu i Rrjetit 1-14shkurt Katalogu I Rrjetit, 20-31 Janar Katalogu 7-19 Janar
Katalogu i vitit te ri Katalogu i Panetoneve 2021 Katalogu  Kantina e Verërave 06-31 DHJETOR
Katalogu Rrjetit  13-21Dhjetor Katalogu 1-12 Dhjetor Katalogu i Rrjetit 15-30 NENTOR
Katalogu i Rrjetit 6-14 nëntor Kantina e Verërave 1-30 Nëntor Katalogu 25 Tetor-5 Nentor HALLOWEEN
Katalog rrjeti 12-24 Tetor Katalogu i Rrjetit 5 VJETORI katalogu rrjetit
katalogu i ofertave 23gusht-5shtator Katalogu “ZILJA E PARE BIE NE SPAR” deri ne 22 Gusht Katalogu ‘’CDO QINDARKE VLEN ME SHUME TEK NE’’ deri ne  22 Gusht
Kantina  e Birrave ne Spar 27 korrik  5 gusht 2021 katalogu 17-25 korrik
Kantina e birrave SPAR 1-11 Korrik 2021 Katalogu 19-28 Qershor
1-11 qershor 2021 10-20 Maj 2021 30prill-9maj
16-25 prill 2021 2-11 prill 2021 19-28 Mars 2021
4-16 Mars 2021 19-28 shkurt 2021 5 14 shkurt 2021
22 31 janar 2021 15 21 janar 2021 janar 2021
21-31-dhjetor 2020 Panetone dhe Shporta Panetone dhe Shporta
Panetone dhe Shporta 11-20 Dhjetor 2020 1-10 Dhjetor 2020
24-30-nentor-2020 17-23-nentor-2020 12-15 Nentor 2020
31 tetor - 15 nentor 2020 16-30 Tetor 2020 2-14 tetor 2020
15-30 shtator 2020 1-13 shtator 2020 17 – 31 gusht 2020
1 16 gusht 2020 15 - 31 korrik 2020 30 Qershor - 13 Korrik
15-28-qershor-2020 1-14-qershor-2020 18-31-maj-2020
4-17 maj 2020 23 prill - 3 maj 2020 10-20 prill 2020
Porosi online 3-16 Mars 2020 interspar 3 – 16 Mars 2020
21 Shkurt dhe 1 Mars 2020 interspar 12 – 29 shkurt
1-10 Shkurt 21 - 31 janar 2020 7-19 janar 2020
21 - 31 Dhjetor 2019 11 - 22 Dhjetor 1-10 Dhjetor
15 - 30 Nëntor 1-13 nëntor 16-31 Tetor
1-14 Tetor 2-16 shtator 2019 18-29 shtator
15 gusht - 1 shtator 1 - 13 gusht 17 – 31 korrik
2-15 korrik 21-30 qershor 10 – 20 Qershor
1 – 9 qershor 20-31maj 10-19 maj
Katalogu 1-9 Maj 19-30 Prill 10-18 Prill
Katalogu 1-9 prill 25 mars-21 prill 18 mars – 31 mars
15-17 mars Katalog 4 Mars - 14 Mars Katalog 22 shkurt - 3 mars
Spar Katalog shkurt Katalogu 1-10 shkurt Katalog 22 janar
katalog janar Katalogu i fundviti Katalogu i Panetoneve
New Book December New Book november Katalogu i dhuratave nentor
Katalog Flyer63 Flyer62
Flyer61 Flyer60 Flyer59
Flyer58 Flyer57 Flyer 56
Flyer 55 Flyer 54 Flyer 53
Flyer 52 Flyer51 Flyer 50
Flyer49 Flyer 47 Flyer 46
Katalogu Spar Durrës Flyer 45 Flyer 44
Flyer 43 Flyer 42 Flyer 41
Flyer40 Flyer39 Flyer38
Flyer 37 Flyer 36 Flyer 35
Flyer34 Flyer 33 Flyer 32
Flyer 31 Flyer 2  ne 1 Oferta te dedikuar per hapjen e re prane Shkolles se Bashkuar.
Flyer 30 Flyer 29 Festojmë një vit së bashku
Flyer 27 Flyer 26 Flyer 25
Flyer24 Flyer 23 Flyer 22
Flyer 21 Flyer 20 Flyer 19
Flyer 18 Flyer 17 Flyer 16
Flyer 14 Flyer 15 Flyer 13
Flyer 12 Flyer 11 Flyer Interspar II
Flyer1 SPAR Flyer7 Flyer6
Flyer5 Flyer 4