Bëhu partner i Spar

Qe me Lancimin e zyrtar, Spar Albania komunikoi qe brenda 2 viteve do te jete prezent ne Shiqperi me 100 Markete Spar dhe 10 Hipermarkete Interspar.

Stafi i Spar Albania filloi menjehere punen per planin e zhvillimit me marredhenie partneriteti.
Zhvillimi dhe zgjerimi i partnereve tane eshte nje nder projektet me ambicioze qe kompania jone ka.

Kushdo qe ka nje supermarket apo nje rrjet supermarketesh eshte i ftuar te behet pjese e SPAR. Benefitet jane te medha.
Perfitoni nga eksperienca shumevjecare ne kete biznes, trainime dhe keshilla biznesi nga nje staf i kualifikuar.
Beheni partner i nje marke nderkombetare. Ofroni per klientet tuaj sherbim cilesor, produkte te garantuara, te sigurta.
Perfitoni nga marreveshjet qe ben Spar Albania me furnitore te medhenj vendas dhe nderkombetar.
Shtoni gamen e produkteve tuaja me produktet unike te markes SPAR, produkte gjermane, austriake, italiane Hollandeze.
Perfitoni nga komunikimi dhe fushatat e marketingut qe Spar Albania organizon dhe zhvillon.
Perfitimet jane te medha, bashkohuni me SPAR gjigandi boteror i supermarketeve!