DËRGO NJË FOTO ME PASTA DIAMOND DHE FITO NJË UDHËTIM ÇIFT NË BUDAPEST

Këtë Shën Valentin Spar Albania dhe Pasta Diamond do ju dhurojnë një udhëtim çift në Budapest!

Për tu bërë fitues duhet të bëheni pjesë e konkursit. Për tu bërë pjesë e konkursit duhet të dërgoni recetën dhe foton e pastave tuaja të preferuara Diamond. Nga data 10  Shkurt deri në datën 26 Shkurt, në Facebookun e Spar Albania do zhvillohet një konkurs, ku pjesëmarrës janë të gjithë ata që dashurojnë pastat Diamond.

Nga data 10 Shkurt deri në datën 19 Shkurt presim fotot pjesëmarrëse!

Në datën 19 Shkurt do të publikohen dhe votimi do të zgjasi deri në datën 26 Shkurt ku do të shpallet edhe fituesi!

Një studim i realizuar në lidhje me ditën e Shën Valentinit rezultoi se 80% e të pyeturve se ku duan ta festojnë Shën Valentinit, janë përgjigjur se duan ta festojnë në një darkë romantike në shtëpi. Po vështirësia qëndron tek receta e duhur e gatimit. Ne vijmë me ide fantastike recetash të cilat vëmendjen e kanë tek PASTAT! Nuk më romancë të bukur sesa me pastat Diamond.

Mjafton të dërgoni një foto të bukur me pjatën e makarona të gatuara, recetën përkatëse, dhe KUJDES në foton e pjatës me makarona duhet te keni edhe PASTAT DIAMOND. Foto më e pëlqyer dhe komentuar do të bëhet fituese e udhëtimit!  

Foto duhet të:

  • Ketë patjetër Pako me PASTA DIAMON në foto
  • Të mos jetë foto internet (sepse do penalizoheni)

Fotot do të publikohen të gjitha njëkohësisht në mënyrë që kohëzgjatja të jetë e njëjtë për të gjithë konkurentët. Konkursi do të fillojë datë 19 Shkurt dhe koha e votimit do të jetë për 8 ditë deri në datën 26 Shkurt. Në datën 26 Shkurt, ora 14:00 do të shpallet fituesi.

Fitues do të shpallet foto që ka më shumë Reaction (like/love….)

Dhurata e fotos më të mirë është një Udhëtim në Budapest.

KUJDES!

Do penalizohen të gjithë ata që:

  • Kanë foto të marrë nga internet
  • Kanë më shumë se 20 like nga të huaj (arabë, kinezë etj)

Suksese!