NIS SHORTEU MË I MADH NË SPAR- “Shndërroni blerjet në një super makinë!”

Me datë 1 Mars 2023 nis Shorteu Shndërroni blerjet në një super makinë në marketet dhe hipermarketet SPAR, i cili do të përfundojë në datë 28 Maj 2023.

Klientët mund të bëhen pjesë e Shorteut duke bërë një blerje me vlerë mbi 1.000 lekë të reja, si dhe duke përzgjedhur të paktën një nga produktet e brandeve pjesëmarrëse në Shorte.   

Hedhja e  shorteut do te kryhet në datën 4 Qershor 2023 në një vendndodhje që SPAR do ta anoncojë nëpërmjet kanaleve të komunikimit.