Rregullorja

  1. Shorteu do të fillojë në datën 01.03.2023 dhe do të përfundojë në datën 28.05.2023.
  2. Në Shorte kanë të drejtë të marrin pjesë të gjithë klientët mbi moshën 18 vjeç, përjashtohen punonjësit dhe përfaqesuesit e dyqaneve të Spar Albania.
  3. Për të marrë pjesë në Shorte, pjesëmarrësit duhet të shkruajnë të dhënat e tyre personale (EMER, MBIEMER, NR TELEFONI) në pjesën e dedikuar te kuponit me të cilin kanë kryer blerje mbi vlerën minimale prej 1.000 lekësh.
  4. Kuponat do të mblidhen në kutitë e Shorteut të cilat do të jenë prezente në çdo pikë të rrjetit të marketeve dhe hipermarketeve SPAR.
  1. Çmimet që do të jepen në këtë Shorte do të jenë 16 çmime , 1 makinë Mazda CX-30 Bentine Hibride dhe 15 çmime të tjera në vlerë kuponash.
  2. Hedhja e  shorteut do te kryhet në datën 4 Qershor 2023 në një vendndodhje që SPAR do ta anoncojë nëpërmjet kanaleve të komunikimit.
  3. Pjesëmarrja në Shorte konsiderohet si pranim automatik nga pjesëmarrësit, i rregullave të përcaktuara si dhe miratimin për trajnimin e të dhënave dhe numrit të telefonit për njoftime të ndryshme, në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”.

Marketet SPAR dhe INTERSPAR që bëjnë pjesë në Shorte janë:

1.Spar prane Komunes se Parisit Tirane (M1)

2.Blue Star Durres (M2)

3.Ish Samsungu Tirane (M4)

4.Selvia Tirane (M7)

5.Condor Center Tirane (M12)

6.Rruga “Ismail Qemali” Pranë TVSH, Tirane(M14)

7.Muhamed Deliu, Fresku Tirane (M20)

8.Pazari I Ri Tirane(M24)

9.Perlat Rexhepi Tirane(M25)

10.Rruga Qemal Stafa, Pallati F.Shushica, Kati 1, Tirane (M26)

11.Dervish Hima, Ambasador 3 Tirane(M27)

12.Rruga Hasan Kushta,Vlore (M29)

13.Rr.Nikolla Jorga Nd 7 Hyrja 2, Tirane (M30)

14.Rr. Panajot Pano, Yzberisht (M31)

15.Rr. Taulantia Durres (M32)

16.Rr. Sami Frasheri, Tirane (afer Turbines)(M33)

17.Rr. Kongresi I Lushjnes, Pall. A&EM (M34)

18.Rr. Muhamet Deliu, prane restorant Freskut Tirane (M35)

19.Bulevardi Kasharit, tek pallatet e Iranianeve (M36)

20.Rr. Memo Meto, prane ish Restorant Durresi (M37)

21.Rr. 3 Deshmoret, prane fushave te kalcetos, Yzberisht(M38)

22.Rr. Budi, Sheshi Demokracia, Qytetit Studenti (ish Menca Shtetrore)(M39)

23.Rruga Todi Shkurti, Prane Tregut Elektrik (M40)

24.Bulevardi Bajram Curri (M41)

25.Rruga Skenderbeu, prane qendres Info Point kamez (M42)

26.Rruga Qemal Stafa Golem (M43)

27.Prane Stadiumit Niko Dovani Durres (M44)

28.Rrruga Don Bosko (M45)

29.Orti City Elbasan (E2)

30.Lef Nosi Elbasan

31.Interspar TEG

32.Interspar QTU

33 Spar Kavaje (M47)

34 Spar Shkoder, Bixhisten

35 Bulevardi Bujar Bishnaku

36 Rruga Marin Bickemi

37 Koplik, Malesia Madhe

38 Lgj, Skenderbeg, rr. Pogej

39 Rruga Kryesore Velipoje

40 Rruga Pogej,Lagjia Partizan

41 Rruga martin Camaj,prane Sahatit

42 Rruga Kico Greco,Lagjia 8

43 Bulevardi Fan Noli, Korçe

44 Rruga  Pandeli Vangjeli Lagjia 10, Korçe

45 Lagjia Beselidhja ,bulevardi Gjergj Fishta,Turizimi Lezhe

46 Lagjia Hajro Cakeri,Bulevardi Ismail Qemali, ,Vlore

47 Sheshi "Demokracia" Vau Dejes

48 Rruga Dhimiter Konomi,Objekti AD Sinani,Vlore

49 Rruga e Palmave,Lushnje

50 Qender Divjake

51 Peshkopi Lagjia treg, Qendra Tregtare EIBA , Peshkopi

52 Rruga Peqinit pallat 8 katesh

53 Lagjia 3,Superstrada e Devollit,Bilisht

54 Qytet studenti,Rruga Budi

55 Rruga Antipatrea Berat

56 Lagjia 1,Rruga Kristo Sotiri,Tregu Pogradec

57 bPrane spitalit nr 2,Himare

58 Shijak Qender

59 Kuqan,Elbasan

60 Palase,Himare

61 Rruga Mamines -Gjiri I lalzit

62 Qender Fushe kruje,pallatei 8 katesh

63 Gjoncaj

64 Lagjia Gjeologu,Rruga Gjeologu I pare Bulqzie

65 Liqeni I thate

66 Lagjja Xhamia,rruga Egnatia,Qender Peqin

67 Lagjia Nen tereza

68 Rr,Mitat Hoxha Lagjia nr 4 Pallati Afrika

69 Rruga "Ismail Qemali" prane RTSH

70 KryeBushat rruga nacionale Bushat -Shkoder

71 West Park,Korce

72 SPAR tek RTSH

73 Tregu Industrial, Durres

74 Rruga e Trenit, Elbasan

75 Lagjia 5 Maj, Emerald Center, Tirane