Sherbime Ekstra

Karta Happy

Karta Happy, një program besnikërie dhe shpërblimi

Karta Happy është programi më inovativ i besnikërisë i krijuar për t’ju shpërblyer për besnikërinë ndaj markave të tij.
Programi është i bazuar në blerjet e anëtarëve dhe kombinon kompanite & brandet me te mirenjohura në Shqipëri nën një skemë të vetme.
Si një klient besnik, ju bëheni pjesë e uljeve dhe ofertave speciale që ju ndihmojnë të fitoni më shumë pike.

Pse duhet të bëheni pjesë e programit Happy?

 • Karta Happy eshte FALAS dhe gjëndet në të gjitha dyqanet e kompanive
 • Akumulim pikësh në 4 kompani
 • Shpenzim pikësh në 4 kompani
 • Fushata të personalizuara sipas nevojave të klientëve
 • Shperblim i lartë i klientëve me 6%
 • Përfitim i Grup Kuponave dhe jo me nje kupon të vetëm
 • Pikë BONUS që në regjistrim dhe në vazhdimësi të programit
 • Kompani Lider në industry

Mblidh piket dhe perfito!

Është fare e lehtë të mbledhësh pikë, pasi Karta Happy ju shpërblen në çdo blerje që ju kryeni në marketet dhe Hupiermarketet Spar.

Çfarë duhet të bëni?
Mos harroni të përdorni kartën tuaj Happy për çdo blerje që bëni dhe do të përfitoni pikët tuaja.


Me Kartën Happy, ju nuk do të shpërbleheni vetëm në blerjet tuaja të përditshme por edhe në raste të vecanta. Duke filluar nga momenti i aktivizimit të kartave ju merrni 50 pikë BONUS për anëtarët e kartave plastike dhe 80 pikë BONUS për anëtarët e kartave dixhitale.
Gjithashtu për çdo ditëlindje ju dhurojmë 50 pikë BONUS.

* Skadimi i pikëve bazohet në datën e mbledhjes së tyre. Ato do të skadojnë një vit nga data kur janë mbledhur.

Hajde

Që nga data 3 Prill, Spar bashkëpunon me aplikacionin më të ri HAJDE , fal të cilit çdo qytetar në Tiranë ka një mënyrë të re për të blerë gjërat e konsumit të përditshëm në market, nga komoditeti i shtëpisë.

Për të përfituar nga ky shërbim i ri, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtme:
Hapi 1: Shkarkoni aplikacionin HAJDE në App Store dhe Google Play
Hapi 2: Përzgjidhni produktet e dëshiruara në Spar
Hapi 3: Porosia ju vjen në shtëpi brënda 1 ore

Spar është gjithmonë pranë kërkesës së konsumatorit duke e bërë më të thjeshtë për blerësit që të porosisin çdo produkt nga marketi përmes një aplikacioni të lehtë për t'u përdorur në smartphone.

“Sherbimet ekstra” Sherbimi Scan&Go

Do dëshironi një mënyrë më të shpejtë për të bërë blerjet në Interpar TEG dhe QTU?

Scan&Go është aplikacioni i vetëm që ofron blerje në dyqan nëpërmjet telefonit celular në 3 hapa të thjeshtë:

 1. Skanoni barkodin e produkteve që dëshironi të
 2. Paguani me një klik nga telefoni juaj celular.
 3. Shmangni radhët duke dalë nga kasa e dedikuar Raiffeisen për blerjet me Scan&Go.

Përfitoni edhe nga disa funksionalitete të tjera që ofron Scan&Go:

 • - Informohuni për ofertat më të fundit në dyqan.
 • - Tanimë nuk keni pse harroni çfarë ju duhet të blini; me Scan&Go, ju mund të përgatisni paraprakisht listën e produkteve.
 • - Kontrolloni shpenzimet tuaja në çdo moment.
 • - Merrni informacion për produktet e skanuara.

Bëjini blerjet tuaja më të shpejta! Shkarkojeni tani dhe përdorni FALAS aplikacionin Scan&Go Scan&Go | Raiffeisen Bank - Lehtësojmë jetën tuaj!