Hajde

Që nga data 3 Prill, Spar bashkëpunon me aplikacionin më të ri HAJDE , fal të cilit çdo qytetar në Tiranë ka një mënyrë të re për të blerë gjërat e konsumit të përditshëm në market, nga komoditeti i shtëpisë.

Për të përfituar nga ky shërbim i ri, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtme:
Hapi 1: Shkarkoni aplikacionin HAJDE në App Store dhe Google Play
Hapi 2: Përzgjidhni produktet e dëshiruara në Spar
Hapi 3: Porosia ju vjen në shtëpi brënda 1 ore

Spar është gjithmonë pranë kërkesës së konsumatorit duke e bërë më të thjeshtë për blerësit që të porosisin çdo produkt nga marketi përmes një aplikacioni të lehtë për t'u përdorur në smartphone.