“Sherbimet ekstra” Sherbimi Scan&Go

Do dëshironi një mënyrë më të shpejtë për të bërë blerjet në Interpar TEG dhe QTU?

Scan&Go është aplikacioni i vetëm që ofron blerje në dyqan nëpërmjet telefonit celular në 3 hapa të thjeshtë:

  1. Skanoni barkodin e produkteve që dëshironi të
  2. Paguani me një klik nga telefoni juaj celular.
  3. Shmangni radhët duke dalë nga kasa e dedikuar Raiffeisen për blerjet me Scan&Go.

Përfitoni edhe nga disa funksionalitete të tjera që ofron Scan&Go:

  • - Informohuni për ofertat më të fundit në dyqan.
  • - Tanimë nuk keni pse harroni çfarë ju duhet të blini; me Scan&Go, ju mund të përgatisni paraprakisht listën e produkteve.
  • - Kontrolloni shpenzimet tuaja në çdo moment.
  • - Merrni informacion për produktet e skanuara.

Bëjini blerjet tuaja më të shpejta! Shkarkojeni tani dhe përdorni FALAS aplikacionin Scan&Go Scan&Go | Raiffeisen Bank - Lehtësojmë jetën tuaj!