Përgjegjësia për stafin

SPAR Albania është një nga punëdhënësit më të mëdhenj në vend me prioritet të veçantë në cilësinë e trajnimit dhe besnikërinë e stafit.
Paketa e Përfitimit të Punonjësve: Si pjesë e grupit Balfin punonjësit e SPAR Albania përfitojnë shërbime të ndryshme financiare me zbritje si dhe stimuj financiarë në arritjen e targetit të paracaktuar. Grupi është përherë në kërkim të personave të kualifikuar që të jenë pjesë e ekipit dhe për ata punonjës që demonstrojnë dedikim, dëshirë dhe potencial për zhvillim dhe që arrijnë performancë të lartë në punën e tyre, ofron mundësinë e një karrierë dhe pakete benefitesh në rritje.
Punonjësit në SPAR:
√ Ndjehen të vlerësuar
√ Ndjehen të respektuar
√ Janë të përkushtuar
√ Të angazhuar
√ Mirënjohje dhe falenderime për ta