Menaxher/e Kategorie (Pije&Cigare)


Departamenti: i Blerjeve
Vendodhja:Tiranë
Të kryejë, të gjejë dhe aplikojë strategji për kategorinë përkatëse ku është përgjegjës; Të arrijë dhe të përfitojë kosto optimale nëpërmjet negociatave efektive me furnitorë të ndryshëm si dhe të identifikojë mënyrën më të mirë për kostot më efikase; Ky pozicion kërkon nga personi që të sigurojë se kompania do të ketë produktin e duhur, në kohën e duhur, me qëllim që të ketë shitje dhe rritje të të ardhurave.
Lexoni njoftimin e plotë

Shitëse

Profili i kompanisë: Balkan Finance Investment Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët. 
SPAR Albania është pjesë e Balfin Group dhe drejton rrjetin më të madh të shitjeve ushqimore me pakicë me të drejtën e eksluzivitetit të emrit “SPAR”.

Pozicioni:
Shitëse
Departmenti: Departamenti Operacional
Vendodhja: Tiranë
Përmbledhja e Pozicionit: Qëllimi kryesor i këtij pozicioni është ofrimi i shërbimit me efikasitet dhe efiçense ndaj klientëve duke mirëmbajtur hapësirën që ka në përgjegjësi;Puna e përditshme e këtij pozicioni konsiston në sistemimin e produkteve në banak dhe shitjen e tyre në të gjithë hapësirën promocionale që i përket departamentit.

Detyra dhe Përgjegjësi:
- Njohja shumë e mirë e produkteve dhe e funksionit të tyre, magazinës së sektorit të tij/saj dhe e gjithë dyqanit në tërësi;
- Mbajtja pastër dhe e rregullt e banakëve dhe magazinës;
- Kontrolli i produkteve para se të ekspozohen duke u siguruar se etiketat, barkodet, çmimet, etj. janë brenda standardeve të shitjes;
- Mbajtja e datave të skadencës të sektorit përkatës;
- Prezantimi i produkteve specifike duke i mirëmbajtur testerat;
- Marrja pjesë në inventaret e sektorit;
- Zotërimi i njohurive të gjëra për stokun aktual të sektorit përkatës;
- Mirësjellja dhe komunikimi i duhur me klientët dhe kolegët, etj.

Kërkesat: 
a. Edukimi:Të zotërojë diplomë të shkollës së mesme.
b.Eksperiencat e punës:Eksperiencë pune të ngjashme, (6muaj deri në një vit).
dAftesi të tjera:
-Aftësi për te punuar në skuadër;
-Aftësi për të operuar me të gjitha pajisjet për kryerjen e punës;
-Aftësi për t’i siguruar klientit një shërbim efikas në situata të ndryshme pune.

Kushtet e punës: Ofrohet pagë konkuruese.
Mënyra e aplikimit*: Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV e tyre së bashku me letër motivimi në adresën e e-mailit Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. duke përcaktuar në subjekt pozicionin ose nëpërmjet postës në adresën: SPAR Tirana East Gate (TEG), Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Farkë (Lundër), Tiranë, Shqipëri.

Afati i dorëzimit: 05/01/2019

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Area Manager


Departamenti:Operational
Vendodhja:Tiranë
Responsible for running stores to meet company’s targets and policies. The aim is to maximize profit whilst minimizing costs. Ensure promotions are accurate and merchandised to the company’s standards, staff is fully versed on the target for the day and excellent customer care standards are met
Lexoni njoftimin e plotë

Menaxher Dyqani

Pozicioni:Menaxher Dyqani
Departamenti:Operacional
Vendodhja:Tiranë
Të sigurojë nëpërmjet menaxhimit të kostove direkte përfitueshmëri pozitive të dyqanit. Është përgjegjës për mirëmbajtjen e dyqanit, cash-it, blerjet, shërbimin ndaj klientit, etj.
Lexoni njoftimin e plotë

Senior Marketing Specialist

Pozicioni:Senior Marketing Specialist
Departamenti:Marketing
Vendodhja:Tirana East Gate, (TEG), Tirana
Define and suite the company’s image by planning and implementing marketing strategy in compliance with company policies and standards.
Lexoni njoftimin e plotë

Sistemues

Pozicioni: Sistemues
Departamenti:Operacional
Vendodhja:Fier
Roli i sistemuesit është të pranojë dhe të sigurojë prezencën dhe vendosjen e rregullt të produkteve sipas procedurave të kompanisë;Punon drejtpërdrejtë me kolegët e tij/saj në skuadër.
Lexoni njoftimin e plotë

Supervizor Sigurie

Pozicioni: Supervizor Sigurie
Departamenti:i Sigurisë
Vendodhja:Fier
Siguron një mjedis të qetë dhe të sigurtë për konsumatorët dhe punonjësit; Kontrollon dhe monitoron ambjentet (zyra, magazina dhe sallat e shitjes) dhe lëvizjet e stafit dhe konsumatorëve në ambjentet e dyqanit;
Lexoni njoftimin e plotë