Pa uje,ska jete.

Spar deshiron tu jap jete femije me aftesi te kufizuar. Kjo ka qene edhe arsyeja pse ka vendosur qe te jete uji menyra me e mire e ndihmes kundrejt tyre. Spar Albania ka ndermare nismen per te personalizuar Ujin Spar dhe per cdo shishe te shitur do te shkojne ne mbeshtetje te ketij projekti 5 leke.
Te gjithe bashke, ne mund te bejme shume!
Gjithashtu, nje tjeter menyre per tju ardhur ne ndihme ketyre femijeve, eshte edhe vendosja e kutive te donacionit ne cdo kase te Marketeve dhe Hipermarketeve Spar. Aty secili prej nesh mund te jap kontributin e tij per lehtesimin e jeteses se tyre.
Sepse buzeqeshja e nje femije, vlen me shume se cdo monedhe e dhuruar!
Se fundmi, Uji Spar dhe Projekti “Tungjatjeta” kane qene pjese e edicionit te dyte te maratones se Tiranes. Uji Spar ishte ne shitje per te gjithe pjesemarresit ne kete maratone.