SPAR DHURON PEME

“Dhurata më e bukur që mund t'i bësh vetes dhe qytetit “!
Spar Albania i bashkohet nismës së Bashkisë së Tiranës “Dhuro një pemë” , sot më 21 Mars, në Ditën Ndërkombëtare të Pyjeve. Mbjellja e pemëve është shpresëdhënëse për Tiranën dhe pikërisht për këtë Spar Albania, ka dhuruar 15 pemë Selvi. Selvia konsiderohet si druri më i bukur i florës mesdhetare, e cila arrin një lartësi deri në 30-35 m. Spar Albania zgjodhi të mbjellë pemët e Selvisë pasi janë edhe pemët karakteristike të qytetit të Tiranës. Këto pemë u mbollën përgjatë segmentit të Mbikalimit-Teg, duke i dhuruar Tiranës një burim të ri oksigjeni. Përfaqësues nga cdo Departament i Spar Albania ishin të pranishëm në aksionin e mbjelljes së pemëve.
Kreu i Bashkisë së Tiranës, Z. Erion Veliaj falenderoi Spar-in për pemët e dhuruara dhe theksoi se kjo është mënyra më e mirë se si kompanitë private mund të shprehin përgjegjësinë e tyre sociale ndaj qytetit, ndaj ju jeni shembulli më i mirë i kujdesit ndaj jetesës së shëndetshme. Z. Veliaj vendosi theksin mbi mbështetjen që Spar ka treguar ndaj nismës së Bashkisë Tiranë për reduktimin e përdorimit të qeseve plastike. Me miq si Spar, kryeqyteti ynë do të lulëzojë, për ne , për ju dhe për fëmijët tanë. Kjo fushatë e gjelbërimit të Tiranës, ku secili në çdo segment ka lënë gjurmën e vet, është diçka që do na bëjë të ndihemi krenarë gjithmonë. Kështu që, ju falenderoj me gjithë zemër dhe ju jam shumë mirënjohës”, deklaroi Veliaj.

Spar Albania si pjesë e Grupit Balfin mbështet në mënyrë rigoroze të gjitha iniciavat që mbrojnë dhe respektojnë ambjentin ku jetojmë sepse vetëm në këtë mënyrë ne bëhemi pjesë e historisë sesi Tirana mund të zgjohet çdo ditë e më e gjelbër.
Spar Kujdeset, Spar Dhuron, Spar Mbështet për një jetesë sa më dinjitoze.
Spar, Jeto më mire, Shpenzo më pak!