NIS SHORTEU MË I MADH NE SPAR- “Beji vend fatit”

SPAR është gjithmonë zgjedhja jonë e parë kur vjen puna tek ushqimet plot shije dhe të veçanta, tek produktet shtëpiake, tek cilësia e jetës dhe tek shëndeti i familjes sonë!

Me datë 01 Mars nis Shorteu “BËJI VEND FATIT” në të gjithë rrjetin e marketeve Spar dhe Interspar, i cili do të kulmoj në 16 Maj.

Klientët mund të bëhen pjesë e Shorteut me anë të një blerje me vlerë minimale 1.000 lekë të reja duke përzgjedhur 1 nga produktet me Fat të markave pjesëmarrëse në Shorte.

Në datë 23 Maj 2021 do të bëhet përzgjedhja rastësore e 10 kuponave fituese tek emisioni e Diela Shqiptare në TV Klan.
Dhuratat


Fituesit do marrin secili nga një kupon me vlerë 500.000 lekë të reja, të cilin mund ta përdorin për blerje në të gjithë rrjetin Spar.


Rregullorja


  1. Shorteu do të filloj në datën 1.03.2021 dhe do të përfundoj në datën 16.05.2021.
  1. Ne Shorte kanë të drejtë të marrin pjesë të gjithë klientët që janë mbi moshën 18 vjec dhe përjashtohen punonjësit dhe përfaqesuesit e dyqaneve të Spar Albania.
  1. Për të marrë pjesë në Shorte, pjesëmarrësit duhet të shkruajnë të dhënat e tyre personale (EMER, MBIEMER, NR TELEFONI) në pjesën e dedikuar te kuponit me të cilin kanë kryer blerje në vlerën minimale prej 1000 lekësh.
  1. Kuponat do të mblidhen në kutite e shorteut të cilat do të jenë prezente në cdo pikë të rrjetit të supermarketeve dhe Hipermarketeve Interspar
  1. Ne shorte do të jepen 10 karta me nga 500.000 lekë të reja të cilat mund ti përdorin për blerje në të gjithë rrjetin Spar.
  1. Shorteu dhe shpallja e fituesve do te zhvillohen me datë 23.05.2021 në emisionin “E Diela Shqiptare” tek studio e TV Klan ku do te bëhet përzgjedhja rastësore e 10 kuponave fitues të cmimeve vënë në dispozicion nga Spar.
  1. Pjesëmarrja në Shorte konsiderohet si pranim automatik nga pjesëmarrësit, i rregullave të përcaktuara si dhe miratimin për trajnimin e të dhënave dhe numrit të telefonit për njoftime të ndryshme, në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale”.