SPAR Albania është gjithmonë pranë kërkesës së klientit duke hapur marketin më të ri SPAR tek zona e Liqenit të thatë.

SPAR Albania është gjithmonë pranë kërkesës së klientit duke hapur marketin më të ri SPAR tek zona e Liqenit të thatë.

Marketi I ri, SPAR me vendndodhje tek zona e Liqenit të thatë është i 67-ti për SPAR ALBANIA pjesë e rrjetit ndërkombëtar të supermarketeve SPAR International. Me një sipërfaqe prej 450 m2, qytetarët e zones së Liqenit të thatë do të gjejnë një ambient bashkëkohor, me një shumëllojshmëri produktesh dhe ofertash, sigurisht edhe një shërbim cilësor. Klientët e këtij marketi do të kenë mundësi të përzgjedhin nga gama e gjerë prej më shumë se 7.000 artikujsh të cilësisë së lartë. Natyrisht SPAR shpërblen klientët besnikë nëpërmjet Kartës Happy, ku bëhet e mundur mbledhja e pikëve të cilat mund të përdoren për blerje në SPAR, Jumbo, Neptun dhe në të gjitha dyqanet e markave të Fashion Group Albania.

Në marketin SPAR tek Liqenit i thatë, klienti mund të gjejë gjithçka, duke nisur nga produktet e freskëta, ato bio, produktet markës SPAR, artikujt të ndryshëm bazar dhe shumë të tjera.

Spar jeto më mire, shpenzo më pak!