Festo me 2,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT në SPAR! Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR!

Festo me 2,000 lekë CASHBACK me kartat e BKT në SPAR!

Kartat e BKT ju dhurojnë CASHBACK për blerjet që ju kryeni në SPAR! Mjafton të kryeni 3 veprimePOS-et e BKTSPAR, secila nga 5,000 lekë ose më shumë dhe do të përfitoni CASHBACK-un! 

  • Në fushatë janë pjesëmarrëse kartat e debitit BanKomaT dhe kartat e kreditit BKT Prima.
  • Nëse kartëmbajtësi i ka përmbushur kushtet e fushates në dy ose me shumë karta ai do të fitojë cashback-un vetëm në njërën.
  • Në të njëjtën ditë, në të njëjtin tregtar është i vlefshëm vetëm një transaksion.
  • Numri i transaksioneve të kryera me kartën e debitit do të numërohet veç atyre të kartave të kreditit.
  • Do të konsiderohen të vlefshme vetëm veprimet e kryera me kartat e BKTPOS e BKTSPAR.

Lista e dyqaneve të SPAR pjesëmarrës ne fushatë janë:

City

Store Address

Elbasan

Lagjia "Clirimi", rruga Thoma Kalefi,zona kadastrale 8522, godina ish"Kinoklubi"

Elbasan

Lagjia "Maji" pallati 700/12, shkalla 1 kati 1

Tirane

Qtu, Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirane - Albania

Tirane

Autostrada Tiranë – Elbasan, km 0

Tirane

Komuna e Parisit, kompleksi KIKA

Tirane

Rruga “Ish Parku Autobuzave”, qendra Condor

Tirane

Lagjia Qesarak, Rruga Muhamet Deliu, Pallati Nesim, Tirane, Albania

Tirane

Rr. Tefta Tashko, Pall. Nr. 2

Tirane

Rruga"Perlat Rexhepi", Rezidenca IVANAJ(ish godina e drejtorise se Gardes)

Tirane

Rruga "Qemal Stafa", pallati F.Shushica

Tirane

Rruga"Dervish Hima" pallati Ambasador 3

Vlore

Kompleksi Valona Konstruksion,godina 1289 KT,Lagjia Pavaresia

Tirane

Rruga "Myslym Shyri" Tirane

Tirane

Tirane, Kashar,Yzberisht zona kadastrale 3866

Durres

"Shetitorja Taulantia" , Durres

Tirana

Perballe shkolles Petra Nini, Ish Coloseu

Tirana

Rruga Kongresi I Lushnjes, Pallati A&EM

Tirana

Rruga Muhamry Deliu,prane ish restorant Freskut

Tirana

Bulevardi kasharit tek pallaet e Iranianeve

Tirana

Rruga Memo Meto prane ish restorant Durresit

Tirana

Rruga 3 Deshmoret, prane fushave te kalcetos, Yzberisht

Tirana

Rruga Budi, sheshi Demokracia, Qyteti Studenti

Tirane

Rruga Bogdani/ Ish Samsungu M4

Tirana

Rruga Todi Shkurti prane tregut elektrik

Tirana

Bulevardi Bajram Curri

Kamez

Kamez , prane qendres Info Point

Golem

Golem, Durres

Durres Stadiumi

Rruga "Hysen Kertusha" prane Stadiumit Durres

Don Bosko

Don Bosko

Elbasan 3

Sheshi Gurabardhi

Kavaje

Ish stacioni I trenit

Durres

Tregu industrial

Elbasan

Lagja Syrja Dylgjeri, rruga e trenit

Tirane

Rruga “Dibres”, Selvia M7