Dërgo një foto me Akullore Rodeo (Kri Kri) dhe fito një GO PRO

Në këto ditë të nxehta vere, ajo që mund t’ju freskojë maksimalisht është një akullore Kri Kri. Mund të freskoheni dhe mund bëheni fitues I një Go – Pro, kështu kujtimet e verës do të jenë më të bukura. Nga data 15 Korrik deri në datën 31 korrik, në Facebookun e Spar Albania do zhvillohet një konkurs, ku pjesëmarrës janë të gjithë akulloredashësit.

Mjafton të dërgoni një foto të bukur me akulloren Kri Kri, dhe foto më e pëlqyer do të bëhet fituese e një GO PRO!

 

Nga data 15 korrik deri në datën 23 Korrik, ora 20:00 duhet të dërgoni foto me akulloren Kri Kri në inboxin e Facebook-ut të Spar Albania.

Foto duhet të:

  • Ketë patjetër Kri Kri në foto
  • Të mos jetë foto internet (sepse do penalizoheni)

Fotot do të publikohen të gjitha njëkohësisht në mënyrë që kohëzgjatja të jetë e njëjtë për të gjithë konkurentët. Konkursi do të fillojë datë 23 Korrik dhe koha e votimit do të jetë për 9 ditë deri në datën 31 Korrik. Në datën 31 korrik, ora 14:00 do të shpallet fituesi.

Fitues do të shpallet foto që ka më shumë Reaction (like/love….)

Dhurata e fotos më të mirë është një Go Pro. Aksesori më I mire për pushime të paharrueshme.

 

KUJDES!

Do penalizohen të gjithë ata që:

  • Kanë foto të marrë nga internet
  • Kanë më shumë se 20 like nga të huaj (arabë, kinezë etj)

Suksese!