SPAR Albania është gjithmonë pranë kërkesës së klientit duke hapur marketin më të ri SPAR në Bulqizë, Dibër.

SPAR Albania është gjithmonë pranë kërkesës së klientit duke hapur marketin më të ri SPAR në Bulqizë, Dibër.

Marketi I ri, me vendndodhje në lagjen Gjeologu, është i 67-ti për SPAR ALBANIA pjesë e rrjetit ndërkombëtar të supermarketeve SPAR International. Me një sipërfaqe prej 1000 m2, qytetarët e Bulqizës do të gjejnë një ambient të sigurtë, me një shumëllojshmëri produktesh dhe ofertash, sigurisht edhe një shërbim cilësor. Klientët e këtij marketi do të kenë mundësi të përzgjedhin nga gama e gjerë prej më shumë se 15.000 artikujsh të cilësisë së lartë. Natyrisht SPAR shpërblen klientët besnikë nëpërmjet Kartës Happy, ku bëhet e mundur mbledhja e pikëve të cilat mund të përdoren për blerje në SPAR, Jumbo, Neptun dhe në të gjitha dyqanet e markave të Fashion Group Albania.

Në marketin SPAR në Bulqizë, klienti mund të gjejë gjithçka, duke nisur nga produktet e freskëta, ato bio, produktet markës SPAR, artikujt të ndryshëm bazar dhe një varietet produktesh nga JUMBO.

Spar jeto më mire,,shpenzo më pak!