Perjetesisht Fitues                                                                                                                             

Dashuria eshte e madhe!
Dashuria eshte e perjetshme!

Dashuria eshte premtim!

Dashuria eshte fat!

Spar j’ua dhuron te gjitha!

Dhuraten me te madhe….! Perjetesisht….! Ju Premton….! Paci Fat!

Perjetesisht fitues eshte shorteu me I ri qe Spar fillon sot!

Nga data 14 Shkurt - 15 Shtator ne te gjithe rrjetin e dyqaneve Spar dhe Interspar keni mundesine te beheni pjese e shorteut PERJETESISHT FITUES!

10 fitues do te kene fatin qe te bejne pazaret falas ne Spar pergjate gjithe jetes se tyre!

Ky eshte premtimi yne, me dashurine me te madhe ju urojme fat!

 

Si te beheni pjese:

Blini 1000 leke produkte nga brandet partnere:

Pasta Diamond, detergjent DEKA, patatina Pringles, veze Beata, sallame dhe proshuta HAKO, bulmet Erzeni, ushqime Gold, birre Erdinger, cokollata Milka, Nivea, zbutes rrobash Lenor, Shampo Head & Shoulder, pelena Pampers, pastrues universal ACE, Gillette, lares enesh Fairy, Kafe+Ekspres Lavazza, fruta te thata Tadim, vafer Caprice, Lacalut, produkte Spar.

Ne faturen tuaj te blerjes do te printohet mesazhi ”Ju jeni bere pjese e shorteut Perjetesisht Fitues”.

Shkruani emer, mbiemer dhe numer telefoni ne fature dhe hidheni ne kutine e shorteut qe ndodhet ne cdo dyqan Spar dhe Interspar.

 

Kujdes!

Ne kete shorte do te shpallen fitues personat qe jane mbi 21 vjec

Shkruani Emrat e personave maxhoren ne fature.

Fituesi duhet te jete banues dhe banor ne Republiken e Shqiperise qe te perfitoje rregullisht dhuraten.

 

 

Perzgjedhja e fituesve:

Me date 20 Shtator ne oren 15:10 live ne TV Klan ne emisionin E diela Shqiptare do te perzgjidhen fituesit e shorteut “Perjetesisht Fitues”

 

Dhurata

Pazaret falas per te gjithe jeten ne Spar.

Cdo muaj 10.000 leke blerje per te gjithe jeten!

 

Cfare duhet te dini per dhuraten.

Fituesi duhet te jete mbi moshen 21 vjec qe te perfitoje dhuraten.

Fitues eshte ai qe ka shkruar emrin ne fature.

Dhurata nuk tjetersohet, trashegohet apo kalohet tek te tjere.

Fituesi duhet te jete banues dhe banor I republikes se Shqiperise.

Nese fituesi nuk nuk paraqitet 1 muaj per te perfituar pazaret, ai muaj digjet dhe nuk kalohet ne muajin pasardhes.

Fituesi e perfiton normalisht dhuraten ne muajt ne vijim edhe nese e ka djegur muajin paraardhes.

Fituesi duhet te paraqitet personalsiht ne dyqanet Spar per te perfituar pazaret e cdo muaji.

Nese fituesi per arsye te renda shendetsore e k ate pamundur te paraqitet ne dyqanet Spar per te perfituar dhuraten dueht te lajmeroje perfaqesuesit e Spar paraprakisht nepermjet nje emaili ne info@Spar .al, dhe me raport mjkesor dhe procure percakton perfaqesuesin e tij.

Nese fituesi fatkeqesisht largohet nga jeta, me certifikaten e vdekjes se tij perfundon edhe perfitimi I dhurates.