HAPET SUPERMARKETI I DYTE SPAR NE POGRADEC

Me datë 15 korrik rrjetit të supermarketeve Spar Albania i shtohet dyqani i dytë pranë Qytetit të Pogradecit.
Qyteti tashmë ka dy supermarket SPAR të cilët do të ofrojnë për të gjithë qytetarët e saj standartin dhe cilësinë më të mirë.
Standarti I dyqaneve ne Pogradec është i njëjtë me dyqanet e tjera që Spar menaxhon, gama e gjerë e produkteve dhe ofertat më të mira. Staf I mirëtrainuar dhe shërbim unik.
Klientet e këtij dyqani do te gjejnë gamë të gjerë produktesh, cilësi sipas standarteve më të mira europiane të shoqeruara me shërbim të shkëlqyer ndaj klientit dhe super oferta. Gjithashtu qytetaret e Pogradecit kanë mundësinë të aplikojnë për MY SPAR CARD, programi i besnikërisë i cili shpërblen në mënyrën më të mire klientët besnikë, duke u dhënë mundësinë të mbledhin pikë nga cdo blerje për të zgjedhur dhuratën e pëlqyer nga Katalogu I dhuratave.
Marketin Spar Pogradec e gjeni në Lagjen nr:1 Rruga Gani Butka Pogradec Inagurmi I dyqanit vjen me Oferta të dedikuara për të gjithë klientët tanë në Pogradec. Cmime fantastike, produkte unike dhe shërbim I shkëlqyer.