Super pushimet e Verës nga SPAR

Ne Interspar Teg ne daten 15 Gusht ne oren 19:00 u organizua shorteu Super Pushime Verore ne Spar ku dy fitues perfituan dy udhetime familjare ne Alanya Turqi All Inclusive.
Fitues u shpallen z.Bledar Duriçe nga Bluqiza bleres ne Interspar ne QTU dhe znj. Marjeta Dojçi nga Tirana blerese ne TEG.
Ne dy hipermarketet Teg dhe Qtu u pozicionuan per nje muaj rrjesht dy stenda me produkte Loreal, Maybeillne dhe Grainer. Gjithashtu edhe kutite per mbledhjen e kuponave.