Fushata më e bukur e Shën Valentinit nisi ne @spar_albania

Në muajin e dashurisë, ndani ëmbelsinë me personin e zemrës, duke i dhuruar simbolin e festës, një çokollatë MILKA!

VETEM ne SPAR, keni mundesinë ta perfitoni këtë çokollatë me lirë se kudo tjetër! Si?
Publikoni në instagramin tuaj një foto të fushatës ose të bëni fotot tuaja, pranë fotobooth-eve në çdo dyqan Spar dhe Interspar dhe t’i shperndani ato me miqtë tuaj, duke vendosur hashtagun #Blimilkanespar.
Le të ulim të gjithë së bashku çmimin e Milkës! Për çdo 100# çmimi i çokollatës do të ulet me 5 lekë. Vlefshmëria e hashtageve do të jetë deri në datën 12 shkurt.
Kujdes! Kjo fushatë është e vlefshme vetëm për çokollatën Milka 44gr, në formë zemre.
Spar, jeto me mirë, shpenzo më pak!