Spar pranë zonës së Freskut

Prej datës 23 Dhjetor rrjetit gjigand të dyqaneve ushqimore SPAR, i shtohet edhe një destinacion i ri, pranë zonës së Freskut. Me një sipërfaqe 470 m2, ambiente moderne dhe standarte të larta.
Tashmë të gjithë banorët e zonës do të kenë mundësinë të përfitojnë nga eksperienca ndërkombëtare, gama e gjerë e produkteve dhe cilësia e garantuar që do të gjejnë çdo ditë në dyqan.
Mbi 500 produkte në super oferte dhe deri në – 40% ulje për artikuj ushqimorë, të freskëta, detergjentë, fruta dhe perime.
Për 3 ditë rresht, deri më 25 Dhjetor, janë rezervuar për të gjithë klientet dhurata dhe surpriza të ndryshme për gjatë gjithë ditës. SPAR pranë Freskut shënon supermarketin e 18 të rrjetit në një periudhë kohe relativisht të shkurtër që prej inagurimit zyrtat të brand-it në Shqipëri, më 6 Tetor 2016. Synimi ynë është të jemi çdo ditë dhe më afër konsumatorëve fizikisht por edhe duke ofruar sa më shumë vlerë për ta.