Spar Pogradec feston 1 Vjetorin me Super Shorteun Special në datën 4 Mars

Spar në Pogradec feston 1 vjetorin duke ripërtërirë angazhimin për të ofruar maksimumin në shërbim , cilësi dhe shumëllojshmëri në produkte.
Një vit plot sukses kaloi duke plotësuar me përpikmëri dhe devotshmëri të gjitha kërkesat e klientëve. Ky shërbim rigoroz ofrohet edhe falë punës së vetë stafit të Spar Pogradec të cilët janë trajnuar periodikisht nga vetë Spar Albania duke garantuar shërbim unik për klientët e Pogradecit.


Ofertat dhe produktet më të mira në treg kanë qënë dhe do të mbeten Moto e Spar Pogradec.

Për të falenderuar klientët besnikë Spar Pogradec me rastin e 1 vjetorit do të organizojë një Shorte Super Special duke dhuruar 2 makina, 5 lavatrice dhe 5 televizore. Ky shorte do të zgjasë deri më 14 korrik dhe pjesëmarrës do të jenë të gjithë klientët që bëjnë bjerje mbi 3000 mijë lekë deri në këtë date. Fituesit do të shpallen live në Spar Pogradec në datën 15 Korrik.
Spar ka shumë për të dhuruar!