SHORTEU I VITIT, SPAR DHURON APARTAMENT NË BREGDET

Shorteu i Vitit në Spar, fituesi do të fitojë një Apartament në Bregdet. Ky Apartament ndodhet në Rezidencën Vala Mar, në bregdetin e mrekullueshëm të Gjirit të Lalzit.
Si mund të fitoni apartamentin duke blerë në SPAR? Duke blerë në të gjithë rrjetin Spar dhe Interspar, në Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Lezhë, Vlorë, Pogradec, Korcë, Gjirokastër, Sarandë ju mund ta fitoni apartamentin. Duhet të blini sa më shumë nga produktet e brandeve më poshtë:

Pasi të keni bërë blerjet tuaja ju do të merrni KUPONA për ti plotësuar më të dhënat tuaja e më pas ti hidhni në kutitë përkatëse. Sa më shumë të blini aq më shumë keni shanse për të fituar Apartamentin në bregdet. Sasia e kuponave përkon me sasinë e produkteve të brandeve të shorteut që keni blerë.

Plotësoni saktë kuponat me Emrin, Mbiemrin dhe Numrin tuaj të telefonit. Siguroheni që kontaktet tuaja të jetë shkruar qartë dhe të dhënat të përkojnë me ju, pasi fituesi i apartamentit do të përzgjidhet nga këto kupona.
Shorteu zgjat deri më 9 Qershor 2018 në orën 18:00 dhe brenda kësaj date keni mundësi të merrni pjesë në shorte për të fituar Apartamentin në Bregdet . Më pas kuponat do të tërhiqen nga supermarketet dhe do të dërgohen në TV Klan, ku edhe do të hidhet shorti Live tek “E diela Shqiptare” në orën 15:00 (Data 10 Qershor 2018)