Interspar në Blue Star Durrës feston 1 vjetorin me 6 prill.

Prej 1 viti Interspar pranë Qëndrës tregtare Blue Star në Durrës është kthyer në eksperiencën më të mirë të blerjeve për të gjithë familjen. Cmimet më të mira, produkte cilësore me standarte europiane, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe shërbimin më të mirë.
Ky 1 vjetor në Interspar në Durrës u festua me ofertat më të mira, dhurata, degustime , animatorë me personazhet më të dashura të fëmijëve dhe shumë surpriza të tjera.
Që prej një viti Interspar në Durrës ofroi shumë për të gjithë, super cmime cdo ditë, produktet më të mira, departamentet ku gjithmonë do të gjenden shijet më të reja, me super cmime dhe sigurisht cilësi maksimale.
Që prej 1 viti Interspar në Durrës i ka shërbyer me mirësjellje dhe buzëqeshje cdo klienti sepse klientët janë shumë të rëndësishëm për SPAR.