Hapja e Spar Fushë Krujë!

Spar Albania çdo ditë është duke dëshmuar përkushtimin maksimal në zotimim e tij për zgjerimin në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Sot, me datë 23 Maj, Spar hapi dyert për gjithë konsumatorët në qytetin e Fushë Krujës.
Spar Fushë Krujë do t’ju ofrojnë klientëve një gamë të gjerë produktesh me cilësinë më të mirë dhe cmimin më konkurues në treg. Duke vizituar cdo ditë supermarketin tone në Fushë Krujë do të gjeni produktet me standardet më të larta të markës Spar si dhe ato më cilësoret që gjenden në tregun shqiptar. Pa harruar shërbimin e shkëlqyer ndaj klientit.
Spar Albania, është kthyer tashmë në një model dhe Rrjeti më i besuar e serioz i Supermarketeve në Shqipëri duke shënuar kështu dyqanin e tij të 33-të.
Të bindur se suksesi iu përket atyre që punojnë dhe e dëshirojnë fort atë, Spar Albania si pjesë e Grupit Balfin, punon cdo ditë me përkushtim dhe seriozitet maksimal duke bërë të mundur që Spar të vije në cdo familje dhe qytet të Shqipërisë.