PUSHIMET KETE VERE J’UA DHURON SPAR

Shorteu i pushimeve në Spar ka nisur. Të gjithë klientët që bëjnë blerje mbi 1000 lekë në cdo Spar dhe Interspar të produkteve të markave L’Oreal, Garnier, Maybelline bëhen pjesë e shorteut ku do të dhurohen pushime 1 Javore për dy familje.
Pushimet janë All Inclusive në Belek Turqi, Shorteu përfundon me datë 27 korrik.
Dyqanet që janë pjesë e ketij shorteu janë si më poshtë:
• Interspar TEG, Tiranë
• Interspar QTU, Tiranë
• Spar Komuna e Parisit, Tiranë
• Spar tek Juridiku, Tiranë
• Spar tek Ish Samsungu, Tiranë
• Spar tek Selvia, Tiranë
• Spar Condor Center, Tiranë
• Spar Pazari i Ri, Tiranë
• Spar Fresku, Tiranë
• Spar tek Ambasador 3, Tiranë
• Spar Profarma, Tiranë
• Interspar Blue Star, Durrës
• Spar Orti City, Elbasan
• Spar tek Rruga Lef Nosi, Elbasan
• Interspar Qendra Viva, Fier