2 vjet SPAR Albania, kompania feston suksesin duke dhuruar 2 apartamente të mrekullueshme në Gjirin e Lalzit

SPAR Albania, një ndër rrjetet më të mëdha dhe cilësore të marketeve dhe hipermarketeve në Shqipëri, është kthyer në një kohë shumë të shkurtër në një nga emrat më të besueshëm në treg. Për të festuar bashkë me klientët besnikë, dy vjet plot arritje, do të zhvillohet Shorteu, nëpërmjet të cilit do të dhurohen 2 apartamente në rezidencën premium të Val Mar, në bregdetin e mrekullueshëm të Hamallajt, në Gjirin e Lalzit. Ky shorte do të zhvillohet për një periudhë disa nga data 3 Tetor 2018, e deri më 12 janar 2019. Gjatë kësaj periudhe, klientët e SPAR që do të blejnë produkte nga 68 marka pjesemarrëse e do të kenë mundësinë të plotesojnë kuponat përkates dhe të bëhen pjesë e shorteut të madh që do të hidhet më 13 Janar 2019 Live në Televizion. Kjo do të thotë se sa më shumë që klientët do të blejnë, aq më shumë do të rriten edhe mundësitë e tyre për të fituar një nga dy apartamentet në fjalë. Si mund të fitoni 1 nga 2 apartamentet duke blerë në SPAR? Duke blerë në të gjithë rrjetin Spar dhe Interspar, në të gjithë Shqipërinë mund të jeni ju 1 nga 2 Fituesit e apartamenteve. Duhet të blini sa më shumë nga produktet e brandeve më poshtë:
Pasi të keni bërë blerjet tuaja ju do të merrni KUPONA për ti plotësuar më të dhënat tuaja e më pas ti hidhni në kutitë përkatëse. Sa më shumë të blini aq më shumë keni shanse për të fituar 1 nga 2 Apartamentet në bregdet. Sasia e kuponave përkon me sasinë e produkteve të brandeve të shorteut që keni blerë.
Plotësoni saktë kuponat me Emrin, Mbiemrin dhe Numrin tuaj të telefonit. Siguroheni që kontaktet tuaja të jetë shkruar qartë dhe të dhënat të përkojnë me ju, pasi fituesit e apartamenteve do të përzgjidhet nga këto kupona. Shorteu zgjat deri më 12 Janar 2019 dhe brenda kësaj date keni mundësi të merrni pjesë në shorte për të fituar 1 nga 2 Apartamentet në Bregdet. Shorteu do të hidhet me datë 13 Janar 2019 Live në Televizion.